Heartland Hungary
Epizódok

Legfrissebb epizód

1103 - 'Decision Time'

Vetítés dátuma: 10. 08.
Rendező: Eleanore Lindo
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

Előző epizód

1102 - 'Highs and Lows'

Vetítés dátuma: 10.01.
Rendező: Grant Harvey
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)
 

Következő epizód

1104 - 'How to Say Goodbye'

Vetítés dátuma: 10. 15.
Rendező: Eleanore Lindo
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

 

 
Facebook oldalunk
 
 
Heartland a Twitteren
 
Cserék

   Minttu Virtanen Site    

      

   

Feltételek // Átmenetileg lekerült, inaktív oldalak

 

 
Fontosabb címkék

Kattints arra, amelyikkel kapcsolatban több bejegyzést szeretnél látni!

11. évad forgatás HLinProd események blog first look epizódok videók

 
Információ

Szerkesztő: Szabe
Elérhetőségeink: #1  #2
CSS alap, kódok: Linda, Efruse
Design: Szabe
Források: The Official Heartland BlogTwitter

Több

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Az oldalról

Nyitás: 2016.12.14.
Szerkesztő, design: Szabe
Tartalom: Szabe
Tárhely: G-portál, SoSugary
Képek: Pinterest, Tumblr., Weheartit, Google, Heartland CBC 
Facebook: kattints ide
CSS kód, egyéb kódok: LindaDesign , Glamour Factory


Fontos infók

Az oldal folyamatos szerkesztés alatt áll, és mivel hobbiból szerkesztem, így előfordulhatnak a frissítésekkel kapcsolatban csúszások, de azért heti egy poszt mindenképpen van. Ha szeretnél bármilyen okból kifolyólag írni, azt a Kontakt menüben, illetve Facebook oldalunkon üzenetben teheted meg. Cserét is a Kontakt menüben kérhetsz, ezeknek feltételeit itt találod. 
Az oldalon a tartalom mind saját írás, fordítás, ezek másolása TILOS! A képek forrását bal oldalon feltüntettem.


Oldaltérkép

Az oldalon öt főmenü van, valamint oldalmodulok. Utóbbiak főleg gyorshírek közlésére, tájékoztatására szolgálnak. Az Epizódok oldalmodul legfelül az éppen aktuális részek címeit, linkjeit és a hozzá tartozó videókat gyűjti össze. A Fontosabb címkék oldalmodul lehetővé teszi azt, hogy valamit gyorsan megtalálj, mert a leggyakrabban előforduló posztokhoz tartozó címkékre kattintva eléritek azokat. A többi oldalmodul fontosabb információkat, cseréket, elérhetőségeket és az oldalról való rövid infókat tartalmazza.
A főmenükben, amelyek a fejléc alatt helyezkednek el, bőségesebb információt találtok a sorozatról, valamint az oldalról is. A Kontakt menü lényegében egy vendégkönyv, mindenféle cserekérelmet, üzenetetet itt hagyhattok, mivel chatrészleg nincs (és valószínűleg nem is lesz) az oldalon. 


Az oldal célja

A portált a szórakoztatáson kívül azért is hoztam létre, mert szerettem volna nemcsak érdekes, de pontos információkkal szolgálni a sorozatról. Sajnos magyar forrás a Heartland-ről elenyészően van, igényes pedig még kevesebb, így úgy gondoltam, a magyar rajongóknak szükségük lehet egy olyan helyre, ahol a lehető legtöbb információt találják róla. Ezek mellett a sorozatnak rengeteg olyan nézője van, akit nem a lovas téma fogott meg inkább, ám nyitottak a lovakra, így fontosnak tartom, hogy megkedveltessem velük ezeket a csodálatos állatokat. Szeretném továbbá a sorozatban szereplő színészeket is népszerűsíteni, hiszen nagyon tehetségesek, és sokan talán, akik nézik a sorozatot, nem tudnak róluk alap információkat, nem tudják, mi a nevük, ezt pedig itt mind megtalálják.


Az oldal története röviden

Két év Facebookos működés, és sok-sok lájk után úgy határoztam 2016 decemberében, hogy ideje egy külön platformon bővíteni az oldal kínálatát. Úgy éreztem, hogy rengeteg mindent tudnék erről a klassz sorozatról írni és hozni nektek, amik könnyebben áttekinthetőek egy ilyen oldalon, mint a Facebook-on. Amikor megnyílt az oldal, még csak 900 lájknál járt Facebook-os oldalunk, ám azóta ez a szám átlépte az ezret is! Jó látni, hogy mennyi embert érdekel ez a sorozat, így még jobban ösztönzött arra, hogy egy picit nagyobb fába vágjam a fejszémet. A Heartland iránti szeretetem vezényel tehát, hogy csináljam ezt az oldalt, a Facebookon pedig minden friss cikket, infót megosztok a sorozat epizódjainak linkjei mellett. A tárhelyről annyit, hogy bár manapság már teret nyer a más, HTML/PHP alapú tárhelyszolgáltatóknál létrehozott fansite, én maradtam a G-portálon, mert ezt ismerem és meg vagyok vele elégedve. Úgy gondolom, hogy elég egyszerű, könnyen kezelhető felület, amelyből mégis rengeteg mindent ki lehet hozni.


Rólam röviden

Egyetemista vagyok, és természetesen imádom a lovakat. Már kicsi korom óta lenyűgöznek ezek a fantasztikus állatok, és persze tagja is voltam Magyarország legnagyobb lovas könyvklubjának, ami sajnos azóta már itthon megszűnt, ez volt a PonyClub (vagy újabb nevén PennyGirl). A Heartland könyveket is innen ismertem, és így került a látókörömbe a könyvek alapján készített sorozat is, amit a csomagokban DVD formájában küldtek, ekkorra azonban én nem voltam tag. A sorozattal aztán a tv-ben találkoztam legközelebb, és lenyűgözött a képi világa, valamint, hogy végre sikerült egy élethű, nem eltúlzott sorozatot készíteni a lovakról. A western stílust is ennek hatására kedveltem meg. Így hát nem is kérdés, hogy szívesen írok erről a sorozatról és igyekszem minél több információt összeszedni róla nektek. :)
Magával az oldalszerkesztéssel úgy 6-7 éve találkozhattam, és mindig is tetszett a világa. Igyekeztem egyre jobb és jobb design-okat létrehozni, persze akkoriban még gyakorinak számított, hogy egy embernek rengeteg oldala van. A G-portál is akkor élte a fénykorát, egymást érték a különböző, lovas témájú oldalak (az enyém is ilyen volt), amikből persze Dunát lehetett volna rekeszteni és csak kevés volt igazán sikeres. Mindig is szerettem tehát a portálépítéssel, a design készítéssel foglalkozni, de, mielőtt ebbe belevágtam, már úgy 3-4 éve nem volt aktív oldalam. Ebben minden eddigi tudásom benne van. :)


Mérföldkövek

  • A Facebook-os oldalunk 2017. április 8-án elérte az 1000 kedvelést
  • A SorozatJunkie-n megjelent a Heartland 10. évadáról írt kritikám
 

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat készítőivel, színészeivel, vagy a magyar szinkron készítőivel, ez csupán egy rajongói oldal! A saját írásokat és fordításokat másolni tilos!


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE