Heartland Hungary

                            

 
Aktuális epizód

1201 - Dare to Dream

Premier: 2019 január, CBC
Írta: Heather Conkie
Rendezte: Chris Potter
 

 

 
Heartland a Twitteren

 

 

 
Facebook oldalunk
 
 
Főbb címkék

A címkék segítségével az adott kulcsszóra kattintva az azzal kapcsolatos összes bejegyzést (tehát az ún. archívum bejegyzéseit is) megtaláljátok! 

11. évad 12. évad forgatás HLinProd
instagram blog first look
epizódok videók közérdekű Hudson

 

 
Oldalinfó

Szerkesztő: Szabe
Segítség, kódok: Linda
Design: Szabe
Források: The Official Heartland BlogTwitter

Több

Az oldal nem áll kapcsolatban a Heartland készítőivel, színészeivel, azok családtagjaival! Ez csupán egy rajongói oldal, ahol információkat olvashatsz a sorozatról. // This site is only a fansite, it is not connected to the actors and actresses or their families. All photos and media are copyrighted to their respective owners. If you feel I have violated any copyrighted material, please contact me before you take any further action and I will remove it. Thank you!

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 
Belépés nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Archív hírek

Can-Am Equine Expo

2017.04.04. 20:22, Szabe
Címkék: alisha newton

Apróbb hír, hogy megrendezésre került a hétvégén a Can-Am Equine Expo, amin Alisha Newton is részt vett. Lóháton válaszolt az arénában a kérdésekre, és a közösségi oldalain meg is osztotta élményeit, láthatóan jól érezte magát.

 

Évadértékelő: 10. évad

2017.04.02. 21:16, Szabe

VIGYÁZAT, SPOILERT TARTALMAZ!!!

Bevallom, amikor először találkoztam a sorozattal és elkezdtem nézni az első évadot. álmomban sem gondoltam volna, hogy 10 évadot is megél.
A készítők nagyon hangsúlyozzák, hogy szerintük a sorozat sikere mindenképpen az, hogy a karakterek folyamatosan fejlődnek és látjuk őket felnőni. Ezt a nézőpontot többször és többen is kifejtették már. Valóban, az első évadban Amy még csak 15 éves, most pedig már felnőtt nő. Mégis, úgy gondolom, hogy ha csak a legutóbbi pár évadnál csöppenek bele a sorozat nézésébe, közel sem fog meg annyira, mintha az elejétől láttam volna. És akkor kezdjük is rendhagyó módon a negatív dolgokkal: az első jópár évadban a központ vitathatatlanul a lovak és az ő gyógyításuk volt, a család másodlagos szerepet töltött be, eköré szövődött maga a történet. Szinte mindegyik epizódban láthattunk érdekes történetekkel problémás lovakat, amikkel sokszor több részen keresztül foglalkoztak. Igazán megismerhettük őket, a gazdáikat és közben láthattuk, ahogy Amy felnő a feladathoz. A kapcsolatuk Ty-jal igazán mozgalmas volt, ám ahogy idősödtek, egyre inkább eltolódott a lényeg a család felé, amivel nem is lenne probléma, de a 10. évadra én szörnyen hiányolom a lovakat. Persze, még most is szerepelnek lovak a sorozatban, még most is dolgozik velük Amy és most már Georgie, de nem olyan sokszínű, érezhetően ez csak egy mellékszál lett. Én ezt lószerető emberként eléggé sajnálom. Ezzel kapcsolatosan a másik negatívum, hogy a készítők egyértelműen igyekeznek Georgie karakterét Amy helyébe rakni. Tulajdonképpen a "második generációt" láthatjuk így foglalkozni a lovakkal, de ugye ez a sztori már egyszer be lett mutatva, így kíváncsian várom, hogy mit lehet még kihozni belőle.
Bevallom őszintén, számomra az, hogy Amy-nek gyereke született, akárhogyis mondják, hogy nincs határ a karakterek fejlődésében, teljesen idegen. Egyszerűen nekem nem illik ide, hogy egy farmon, lovakkal dolgozó lánynak gyereke lesz, és családanyává válik, ezzel egy teljesen más szerepbe kerül a sorozatban, mint amilyenben eddig volt. Éppen ezért, a 11. évad híre engem nem töltött el teljesen pozitív szájízzel. Őszintén lövésem sincs arról, hogy mit szeretnének ezek után belerakni a történetbe. Az, hogy végignézzük, Amy és Ty hogy boldogul a gyerekkel, lerágott csont: ugyanezt láthattuk, mikor Lou és Peter lánya született, nem beszélve arról, hogy emellett Amy lovakkal való munkája teljesen háttérbe szorul. Talán megnézhetjük, hogy Georgie hogyan lép Amy szerepébe? De ezt is láttuk már, mert ezidáig arról szólt a sorozat, Amy hogyan boldogul a lovakkal. Tíz évadon keresztül tehát szerintem az írók az ötleteik 90%-át megvalósították, és úgy gondolom, hogy ezek után igazán oda kell majd figyelniük, hogy a történet ne legyen unalmas, elnyújtott, mert egy szép, ízléses befejezést lehetett volna csinálni ennek az évadnak a végére is.

És akkor most jöjjön a pozitívum: a sorozat képi világa továbbra is csodaszép, a kameraállások pedig évadról évadra fejlődnek és érdekesebbek lesznek. Jó látni, hogy valamennyi részbe humort is visznek a készítők, legalábbis nekem a legutolsó epizód nagyon vicces volt. A család és a kapcsolatok fontossága gyönyörűen ki van emelve, ahogyan már megszokhattuk. Mallory és Jake felbukkanása üdítő volt, bár a rész maga kicsit furcsára sikeredett, mert a készítők itt is egyértelműen azt akarták hangsúlyozni, hogy ők is felnőttek, ezt jelképezte a házasság, ami szerintem Malloryhoz abszolút nem illik. Örülök annak is, hogy Petert újra meg újra visszahozzák, mert számomra ő egy nagyon szimpatikus karakter. Azt sajnálom, hogy Mitch-ről nem igazán tudtunk meg sokat, az ő karaktere nem igazán lett kifejtve, legalábbis szerintem, Lou-val pedig szerintem nem nagyon passzolnak egymáshoz. Amellett, hogy kicsit keserű szájízzel nézem, ahogy Georgie átveszi Amy helyét, valóban jó látni, hogy fejlődik a lovakkal való foglalkozás terén. Nagyon jó húzás volt az is a készítőktől, hogy felszínre került a Georgie-Adam konfliktus. Ez szerintem nagyon érdekes, hiszen mindkettejüknek ez az első kapcsolata, így mindenféle szempontból vízválasztó az életükben, hogy a szakításuk után hogyan találják meg újra önmagukat. Külön jó volt, hogy egy vendégszereplővel színesebbé tették az egészet és Georgie kiruccant kicsit, illetve megtapasztalta, hogy milyen egy másik sráccal randizni.
Amy-t nézni, ahogy megbirkózik a terhességgel, szintén igazán új helyzet, ami miatt izgalmassá válik a sorozat, az pedig, hogy beletették Timet, ahogy együtt vesznek részt a felkészítő órákon, humort ad az egésznek. Jó látni, hogy Cassandra és Caleb kapcsolata is alakulóban van, bár szerintem Calebhez Ashley sokkal jobban passzolt. 
A sztorik egyébként többnyire érdekesek és izgalmasak, több olyan epizód is van, ami nagyon meghatóra sikeredett. Áttérve az Amy-Ty vonalra: nekem Ty szörnyen hiányzott az évadból, persze sokszor felbukkant, de nélküle teljesen más volt az egész. Nagyon jól át sikerült adni Ty hiányát, átérezhettük Amy fájdalmát, hiszen már maga a tény, hogy jóformán a terhessége egész szakaszában a párja nincs mellette, nagyon embertpróbáló. Viszont én szörnyen sajnálom, hogy Ty betegségét nem húzták tovább, és csupán csak az utolsó előtti részben tört felszínre igazán. Bár be kell vallani, az a rész kétségkívül egy nagyon jó epizód volt, azt hiszem, nekem az egyik kedvencem, mégis sajnálom, hogy nem tudtunk tovább aggódni Ty-ért. A másik kedvenc epizódom pedig a legutolsó, de nem a baba születése tette azzá, hanem az a húzás, hogy Caleb megszöktette Ty-t a kórházból. De komolyan, ez az ötlet zseniális, ugyanakkor egyáltalán nem vártam volna pont egy olyan sorozatban, mint a Heartland. Pontosan ez tette viccessé, és természetesen számomra nagyon kedves volt, ahogyan Tim elismerte Calebet úgy igazán. Ezekben a jelenetekben tényleg megmutatkozott Caleb és Ty kapcsolata, valamint az, hogy Caleb mennyire törődő, jószívű karakter. 

Összességében tehát, nekem ez egy nagyon vegyes évad volt. Továbbra is imádom ezt a sorozatot, és bár vannak fenntartásaim, ugyanolyan lelkesen várom a 11. évadot is, illetve reménykedem, hogy félig-meddig új irányt vesz a sorozat, és sikerül érdekes történeteket kreálni, nem pedig arra megy ki az egész, hogy mennyit tudnak még kifacsarni belőle. Nem szeretném azt érezni, miközben nézem, hogy "aha, ezt láttam már".

Apróbb hírek a Heartland háza tájáról

2017.03.31. 19:19, Szabe
Címkék: hírek blog

Habár a Heartland 10. évada a 18. résszel véget ért, és hivatalosan is szünet van, természetesen nem maradunk blogbejegyzések és friss hírek nélkül, amiket a Heartland hivatalos oldalán találunk meg. Mint már tudhatjátok, ez a platform szolgál arra, hogy minket, rajongókat tájékoztassanak a friss infókról. Természetesen összeszedtem nektek ezeket. 

Az első, amit már talán említettem korábban, az az, hogy az első forgatási nap május 9., ekkor kezdik a munkát a 11. évadhoz. Erről egyébként folyamatosan kapunk majd információkat és képeket. Érdekesség, hogy, mivel a 11. évad is 18 epizódot tartalmaz majd, a 11. évad végére a Heartland már 193 három résszel büszkélkedhet, ami óriási szám, a blog írója pedig azt is kihangsúlyozta, hogy ez nem jöhetett volna létre a rajongók odaadása nélkül. A bejegyzésben olvashatjuk, hogy sokan kérdezik, mi a sorozat sikere. Amellett, hogy jól megírt történetekkel van tele, nagyon családközpontú. A sorozat elején Amy 15 éves, Ty pedig nem sokkal idősebb, mostanra pedig már összeházasodtak és babájuk is született, és Georgie lesz majd annyi idős, mint annak idején Amy volt, 15 éves. Ahogy már Amber is elmondta a korábbi interjújában, az egésznek a kulcsa az, hogy ez egy nagyszerű családi sorozat, ahol a karakterek vegyes életkorúak, de folyamatosan fejlődnek. A sorozat készítői pedig folyamatosan arra törekednek, hogy a Heartland minél jobb legyen, természetesen ehhez szükség van a rajongókra is. Olyan ez, mint egy hosszú utazás. 

A blogbejegyzés egyébként ezért is született, hogy megköszönje a rajongóknak a folyamatos támogatást. Ezt nem emeltem ki annak idején, de a 12. epizódban, amikor megemlékezést tartottak az istállótűzben elhunyt lovak emlékére, és az aréna tele volt emberekkel, nos, az 800 rajongó volt. Ők részesei lehettek az epizódnak, őket láthatjuk tehát a nézőközönség soraiban. Szerintem ez egy rendkívül klassz és szép gesztus. :) Erről több fotót itt nézhettek meg. 

Apróbb hír még, hogy Alisha Newton a Can-Am All Breed Equine Expo Horse Fair and Country Lifestyle Show -n fog feltűnni, ahol többek közt egy órán keresztül válaszol majd a rajongók által feltett kérdésekre (remélhetőleg erről lesz majd valami cikk vagy videó, amit lefordíthatok nektek).

10. évad 18. rész - FINÁLÉ

2017.03.27. 21:22, Szabe

Szinte még csak most kaptuk meg a Heartland 10. évadának első részét, máris itt a finálé. Elérkeztünk tehát a 18. epizódhoz ("Greater Expectations"), amit vasárnap adott le a CBC.  Szerintem egyébként egy igazán vicces epizód lett az érzelmessége mellett, tetszik, hogy megfogták a dolgok humoros oldalát is. :) A felirat pedig hozzá hétvégén érkezik majd. 

SOROZATBARÁT || FILMEZZ.EU || FELIRAT

Beszélgetés Amber Marshall-al

2017.03.25. 11:46, Szabe

Amber Marshall szerdán beszélt egy kicsit a "CBC Calgary News at 6" c. műsorban a Heartlandről és magáról. Elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz a sorozat, illetve azt, hogy úgy gondolja, a családoknak ez tökéletes kikapcsolódás, hiszen leülnek a tévé elé, megnézik a Heartland-et és nem kell aggódniuk amiatt, hogy esetleg olyan tartalom van benne, amit a fiatalabbak nem nézhetnek. 

Amber azt is elmesélte, amit már sokszor, hogy a sorozat miatt került Albertába, és ekkor nyűgözte le a western stílus és lovaskultúra. Amikor ideköltözött, vett egy farmot és lovakat, és ez az élet nagyon nagyban segítette őt ahhoz, hogy Amy karakterét sikeresen és hitelesen eljátszhassa. 

A színésznő elárulta, hogy szerinte az egyik út, ami a sikerhez viheti a sorozatot, az az, hogy a karakterek mindig tudnak fejlődni, nincsenek korlátaik. Ezt láthatjuk is a Heartland-ben, hiszen vegyük csak például Georgie-t, Mallory-t vagy éppen Amy-t és Ty-t: végigkövetjük, ahogy felnőnek. Amber úgy véli, hogy sok sorozatnak pontosan az az egyik hátulütője, hogy a karaktereknek nincs alkalmuk fejlődni, ezáltal pedig az íróknak is nehezebb új történeteket kitalálni. 

Végül pedig hozzátette: "Minden nap felkelek, kimegyek és megetetem a lovaimat, majd egy mély lélegzetet veszek és azt mondom 'Oh, imádom ezt az életet.' Aztán pedig elmegyek dolgozni, és ugyanazt a dolgot csinálom újra meg újra, szóval ez hihetetlen élmény nekem, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, minden nap."

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!