Heartland Hungary

Hírek

Heartland

Extrák

Oldal

Kapcsolat

Epizódok

Legfrissebb epizód

1106 - 'Strange Bedfellows'

 

Vetítés dátuma: 11. 05.
Rendező: Pierre Tremblay
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

Előző epizód

1105 - 'Measuring Up'

Vetítés dátuma: 10. 22.
Rendező: Ken Fylewich
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

Következő epizód

1107 - 'Our Sons and Daughters'

Vetítés dátuma: 11. 12.
Rendező: Chris Potter
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

 

 
Facebook oldalunk
 
 
Heartland a Twitteren

 
Cserék

Minttu Virtanen Site    

     

   

még 6 szabad hely // 16
Feltételek // Átmenetileg lekerült, inaktív oldalak

 

 
Fontosabb címkék

Kattints arra, amelyikkel kapcsolatban több bejegyzést szeretnél látni!

11. évad forgatás HLinProd események blog first look epizódok videók

 
Információ

Szerkesztő: Szabe
Elérhetőségeink: #1  #2
Segítségért, kódokért köszönet: Linda, Efruse
Design: Szabe
Források: The Official Heartland BlogTwitter

Több

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Heartland 11. évad - Első forgatási nap

2017.05.09. 18:05, Szabe
 

Day 1! @amber_marshall_farm and Producer Dean Bennett address the crew prior to the start of Season 11! Welcome back! #iloveheartland #hlinprod

Official Heartland Instagram (@official_heartlandoncbc) által megosztott bejegyzés,

Elkezdődtek a forgatások a Heartland 11. évadához, amiről, mint ígértem, folyamatosan hozom majd a bejegyzéseket. Néhány infó a posztokkal kapcsolatban:

  • lehet, hogy nem minden nap tudok majd posztolni, akkor majd egy bejegyzésben látjátok több nap eseményeit.
  • Az időeltolódás miatt bizonyára elő fog majd fordulni, hogy egy posztban még az előző napról is lesz némi infó, ezeket majd jelzem.
  • Nem szerettem volna azonban a posztjaimat nagyon késő estére időzíteni, hiszen olyankor már kevesebben látjátok, így, ahogy időm engedi, a koraesti órákban hozom majd a posztokat.
  • A forgatásról szóló bejegyzéseket a "forgatás" és a 'HLinProd' címkékkel láttam el, így ha ezekre kattintotok, az összes ilyen bejegyzést meg tudjátok nézni!

De most, következzen akkor néhány tweet a Heartland hivatalos Twitterjéről, a felső képen pedig Amber Marshallról láthattok egy képet, Dean Bennett (producer) társaságában.

Az alábbi képen még előző nap készült, és a szereplők öltözékeit láthatjuk rajta: 

 

Ezeken a képeken is kellékeket láthattok:

A Twitterre pedig a mai forgatási napról természetesen írtak pár infót. A tweet reggel 7:30-kor íródott, ez tehát első nap (a 15 db forgatási napból, ami az első és a második epizódhokhoz tartozik). Hat jelenetet forgatnak ma az első epizódból, mindegyikben szerepelnek lovak. A napfelkelte időpontja pedig 5 óra 56 perc volt.

Íme, itt vannak a járművek, amik kellékeket tartalmaznak, illetve a színészek és a stáb ezekbe tud elvonulni:

 

A mai napra tehát ennyi az első forgatási napról, ha még lesz több minden kirakva, azokat is elhozom nektek :).

A hét eseményei

2017.05.07. 21:02, Szabe

Eltelt egy újabb hét! Nézzük, mit töltöttek fel a Heartland sztárjai Instagramjukra! Ha érdekel, kattints a "bővebben"-re!

Az utolsó filmezés előtti blog: kérdések és válaszok

2017.05.04. 20:06, Szabe

Ha csütörtök, akkor új blogbejegyzés a Heartland hivatalos oldalán: a mostani pedig megválaszolt kérdésekről szól. Először is, két fontos infó még egyszer: a 11. évad 1. epizódja a "Baby on Board" (Baba a fedélzeten), a 2. pedig a "Highs and Lows" (Fent és lent)  ideiglenes címet viseli. Ami új, az az, hogy a 3. epizód a "Decision Time" (kb. A döntés ideje), a 4. pedig a "How to say Goodbye" (Hogyan búcsúzz el) ideiglenes címeket kapta. Ezek tehát, az előző posztomban leírt okokból ideiglenesek.

A blogban leírták azt is, hogy Amy babájának nevét elég bonyolult volt eldönteni, és amíg ez nem volt meg, összegyűjtötték, hogy milyen sokféleképpen becézték nem konkrét néven a babát. Ezek magyarul iszonyatosan hülyén hangzanak (szerintem angolul sokkal kedvesebben és aranyosabban lehet becézgetni, de ez egyéni vélemény :D), de gondoltam, sokatokat érdekelhet, úgyhogy kb. lefordítottam, a listát pedig róla megtaláljátok itt. Szóval, íme a nevek: Bébi, Jó kislány, Lány unoka, Kisasszony, Édes, Édesszívem, Ő (az angolban arra, hogy kifejezzük, hogy valaki lány, a "her" és a "she" névmásokat is használjuk, itt is felmerült mindkettő), Gyerek, Kis kedves, Kislány, Miniatűr Cowgirl, Kölyök, Miss Mosolygós Nadrág, Kis Petúnia, Kishercegnő, Kisangyal, Napfény, Édes kisasszony, Édeske, Szerencsés lány, Drága, Kisgyerek (azoktól, akik értenek angolul és fájt nekik ezt olvasni, elnézést kérek! :D )

A kérdésekre tehát itt vannak a válaszok. Nem mindegyiket fordítottam le, csak a lényegesebb, érdekesebb részét. Ezeken kívül a kérdésekből megtudtuk, hogy Scott a 11. évadban visszatér, és Amy már az első epizódban lóra ül majd. 

K: El tudnád nekem árulni, hogy van-e esély arra, hogy Mallory visszatér? Szerettem a karakterét és olyan boldog voltam, hogy visszajött, aztán elment megint. Azon is elgondolkoztam, hogy Scott visszatér-e, számomra ő és Lou illettek össze a legjobban.
V: Ez a mondat már egy mantrámmá vált: ameddig egy karakter nem halt meg, van esély arra, hogy visszatér.

K: Van bármilyen meghallgatás ebben az évadban? Merre keressük őket?
V: Elég sok meghatározó tényező van ezzel kapcsolatban, beleértve természetesen, hogy mennyire elfoglaltak a színészek más projektekben, és a vágyuk, hogy mennyire szeretnének visszavonulni ebből, hogy a Heartland-ben legyenek.

K: Mik azok a nevek, amiket kiválasztottatok a babának? 
V: Ha egy rövid lista érdekel, nem fogok tudni adni. Csak egy név lesz, amit majd a 11. évad 1. részében fogsz megtudni. Azt elmondhatom, hogy a név 50 rajongó ötletei közül lett kiválasztva. Ez lett leszűkítve 43 lehetőségre.

K: Ty itthon marad ebben az évben? 
V: Csak az első két szöveget láttam még, de abban otthon marad apaként.

K: Van valami terv, hogy a Heartland Radio elérhető lesz majd Kanadán kívül is? (itt a Heartlandben elhangzó zenék szólnak - a szerk.)
V: Nem most. Az összes CBC rádió csak Kanadában elérhető.

K: Mitch visszatér a következő évadban?
V: Következő keddtől fogva többszörös tweetek lesznek a forgatási jelenetekről. Óvatosnak kell lennem, hogy ne mondjak el túl sokat. De mivel a kérdésed nem kérdez túl sokat, igen, Kevin McGarry visszatér majd Mitch-ként. 

K: Miért nem viselnek a színészek kobakot, mikor lovagolnak? Főleg, mikor ugratnak? 
V: Néhány rajongó azt kommentelte, hogy senkinek sem szabadna kobak nélkül lovagolnia, és ez befolyásolja azokat, akik nézik, és ezért a sorozat rossz példát állít. Az igazság az, hogy a Heartland igyekszik azt bemutatni, hogy milyen Albertában az élet. Nagyon kevés lovas visel kobakot, ha csak kicsit kilovagol. Ha mindenki azt viselne, nem nézne ki túl igazian. Ahogy meg van írva, vadló és bikalovaglásnál, valamint ugratásnál a kobak megvéd. 

K: Hogy filmeztétek a mongóliai részeket a 10. évadban?
V: A népszerű "Borden Without Borders" videókban, a legtöbb képet maga Graham Wardle filmezte, amikor elment Mongóliába vakációzni. Azok az epizódok, amikben van a jurta, Bob és a medvék, Albertában lettek filmezve, Drumheller város mellett, ami megduplázva akkora, mint a Gobi sivatag.

K: Lesznek a Heartlandben majd kisfiúk vagy istállófiúk hamarosan, akik majd állandóvá válnak? Ez a sorozat eléggé lányokról szól már.
V: Csak az első két szöveget olvastam még, de kétlem, hogy látnánk az évben kisfiúkat. És, csak mert Amy és Ty egy kislányt dobtak a közösbe, nem hívnám lányokról szólónak. Igen, ez nem a Bonanza, ami egy western sorozat volt arról, hogy egy apának a farmon három fia volt, de több új karakter jön majd, nő és férfi is egyaránt. És említettem, hogy Mitch visszajön. Őt pedig istállófiúnak hívnám.

K: Van egy kérdésem Amy és Ty padlásáról. Hogy építhetsz egy helyet, ahol élsz, amiben nincs is ajtó? Milyen privátszférája lehet ott bárkinek is? Most, hogy van egy babájuk, hogy boldogulnak majd ezzel?
V: Kiderül majd az évadban.

K: Amikor a Maggie'sben zajlik a filmezés, a látogatók/helyiek nézhetik?
V: El van kerítve egy rész, és a nyilvánosság kint állhat és nézheti. Ha a jelenet kint zajlik, akkor láthatsz valamennyit a filmezésből. Ha a jelenet bentre korlátozódik, akkor nem sok mindent látsz. Nincs bejelentve, hogy mikor vagy mit filmeznek előre.

K: Lesz bármiféle extra bejelentés a filmezés során? Amikor Ty a kórházban volt Calgaryben, hol volt filmezve? És bármelyik színész ellátogat majd a Calgary Stampede rodeóra?
V: Három jó kérdés, szóval megválaszolom mind. Nem tudok semmit az extrákról még, de ha az egyik tömegjelenetet a rajongóknak extrának lehet nevezni, akkor nagy bejelentést fogok tenni itt. Egy üres épület Calgary mellett lett átalakítva működő kórházzá a 10. évad utolsó két évadában. És a Heartland szüneten lesz majd a Stampede alatt. A színészek nagy része nem Calgaryben lesz. Bárki, aki majd úgy dönt, hogy ellátogat a Stampede-ra, egyedül fog menni. És ha meg akarják osztani az infót, majd megosztják.

K: Hány éves Remi? A karakter és a színész?
V: Remi - akinek amúgy Amber Marshall a gazdája - 2010. április 26-án született, és a saját korát játssza.

K: Nem láttam semmi utalást arra, hogy merre vannak a nyaralófarmos jelenetek filmezve. Tudom, hogy nem kaphatunk konkrét adatokat, de tényleg közel van ahhoz, ahol a Heartland farm van filmezve?
V: Igen, ez is a Millarville területen van, olyan 10 perc kocsiútra a farmtól.

Ennyi volt tehát a lényeg ebben a posztban. Hamarosan jövök a hét eseményei poszttal is! :)

A hét eseményei

2017.05.01. 13:34, Szabe

Ha érdekel, hogy mi történt kedvenceiddel a héten, kattints a "Bővebben"-re!

Címkék: események

Hamarosan kezdődik a filmezés + képek

2017.04.30. 20:58, Szabe

A csütörtöki blogbejegyzésről csak ma jutottam rá, hogy posztoljak nektek. Egyébként nem tartalmaz igazából semmi extrát, kaptunk néhány kulisszák mögötti képet, valamint a forgatásokról esett néhány szó, illetve aktuális dolgokról, úgyhogy összegzem nektek, amit érdemes lehet tudnotok: 

  • Az első forgatási nap vészesen közeledik. Mint ahogy már írtam, május 9-én kezdenek forogni a kamerák.
  • A 11. évad 2. része a "Highs and Lows" (kb. "Fent és lent") címet kapta (egyelőre, hiszen a blogban azt is kifejtették, hogy ezek még csak ideiglenes címek, és amennyiben nem összetéveszthető semmi mással, hivatalos is lesz).
  • Több mint tízezer javaslat érkezett a baba nevére! Hamarosan meg is születik az eredmény, hogy melyik lesz az az egy, amit kiválasztanak. Egyébként érkeztek rendkívül egyedi nevek, ugyanakkor sok egyforma javaslat is érkezett. A baba nevét pedig a 11. évad 1. részében megtudják majd a rajongók.
  • Az első filmezési naptól fogva tweeteket olvashatunk arról, hogy milyen az idő, melyik színész dolgozik éppen, illetve néhány érdekes infót is megtudhatunk. Ezek tehát a Heartland hivatalos Twitter oldalán lesznek olvashatóak és a #HLinProd hashtaggel lesznek ellátva. 

Körülbelül ennyi volt a bejegyzés tartalma. A következő héten kérdések lesznek megválaszolva, amit természetesen elhozok nektek. A képek a forgatásokról pedig ezen a linken láthatóak, párban - a nyitóképen Amber Marshall és Alisha Newton van, a bejegyzés alatt pedig az első kép annak a jelenetnek a forgatásáról van és így tovább.

 

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat készítőivel, színészeivel, vagy a magyar szinkron készítőivel, ez csupán egy rajongói oldal! A saját írásokat és fordításokat másolni tilos!


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok