Heartland Hungary

                        

 

Aktuális

Heartland 11. évad forgatás

Mikor?: 05.09.
Folyamatban


Heartland 11. évad premier

Mikor?: szeptember 24.
Hol?: CBC, majd később itthon online 

 
Facebook oldalunk
 
 
Információ

Szerkesztő: Szabe
Elérhetőségeink: #1  #2
Kódok: LindaDesign
Források: The Official Heartland BlogTwitter, Instagram, Weheartit, Google, Pinterest

Több

 
Cserék

Amber Marshall Hungary  Agents of Shield  Minttu Virtanen Site 

       

  

Feltételek

 

 

Fontosabb címkék

Kattints arra, amelyikkel kapcsolatban több bejegyzést szeretnél látni!

11. évad forgatás HLinProd események blog

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Visszaszámlálás + interjú Bruce McDonald-dal

2017.08.04. 21:07, Szabe

Felmerülhet a kérdés bennetek, hogy miből is kell visszaszámolni. Nos, elég, ha a képre néztek, és kiderül: végre megkaptuk, hogy mikor lesz a sorozat premierje Kanadában, hiszen az eheti blogbejegyzésben ez is olvasható többek között. Szeptember 24-én (vasárnap) startol tehát az új évad a CBC-n. Ez azt jelenti nekünk, magyaroknak, hogy aki angolul vagy angol felirattal nézi a sorozatot, az akár már másnap megnézheti majd, akik viszont magyar felirattal nézik, azoknak szokásos módon várniuk kell az epizódokra, körülbelül egy hetet.

A bejegyzésben apró infók mellett még egy interjú is volt Bruce McDonald rendezővel, ezeket a 'Bővebben'-re kattintva elolvashatod!

Címkék: blog 11 évad

Heartland 11. évad - 4. blokk, 9., 10. és 11. forgatási nap

2017.08.03. 14:26, Szabe

9. nap

A 4. blokk 9. forgatási napján fél nyolckor kezdtek, és 7 külső jelenetet vettek fel a 8. epizódból. Az első jelenet egy rodeós jelenet volt, amiben Madison Cheeatow játszott. Neki ezen a napon ez volt az egyetlen jelenete. Most is volt alkalmuk rajongóknak is jelen lenni a forgatáson, ráadásul ismét szerepelnek a sorozatban is, most is nézőket alakítanak. Chris Potter és Shaun Johnston is feltűntek, Chrisnek így dupla feladata volt, hiszen mint tudjuk, ő rendezi az egész 4. blokkot. Főszereplő lovak most nem voltak, ellenben sok ló szerepelt a háttérben. Erről a napról elég sok képet kaptunk, némelyiket nagyobb méretben is megnézheted, ha rákattintasz:

  


 

Fotók:Twitter10. nap

A munka kilenckor kezdődött, 1 benti és 5 kinti jelenettel a 7. epizódból. Bár a Heartland-et sok helyen forgatták már, mégis ezen a napon jártak a legészakabbra eddig. Mindig felírják vészhelyzet esetére a legközelebbi kórház elérhetőségét, a mostani pedig a Three Hills Health Centre (Three Hills-i egészségközpont) Three Hills-ben. Ezen a napon nem szerepeltek lovak a forgatáson. 


11. nap

Ezen a napon már a megszokott időpontban, 8:00-kor kezdtek dolgozni. 3 jelenetet vettek fel a 7. epizódból és 4 jelenetet a 8.-ból, és az összes bent játszódott. Az első négy jelenetben megjelent Amy és Ty gyermeke, és a padláson, valamint a házban is játszódtak jelenetek. Szerepelt többek között Jessica Steen, Shaun Johnston és Amber Marshall is. 


Ez a sarok Jacké, az ő horgászkellékei láthatóak itt / Fotó:Twitter

Mindenkinek van saját lakókocsija, nem nehéz kitalálni, hogy ez a babáé. :D

 

Between setups. #HLinProd

A post shared by WaYnE (@waynepells) on

A forgatókönyv fontossága

2017.07.31. 18:04, Szabe

A múltheti szokásos blogbejegyzésben ezúttal a forgatókönyvekre és azok írójára tértek ki. Szerintem érdekes ez a téma, a rajongók pedig kicsit bepillanthatnak a kulisszák és a sorozatkészítés fontos részei mögé, szóval le is fordítottam és összegeztem nektek, hogy miről volt benne szó. Illetve, ami még fontos, hogy kaptunk pár új epizódcímet is. :)
(Némelyik fotónál a képre kattintva nagyobb változat is elérhető)


Heather Conkie | Fotó: The Official Heartland Blog

Mint ahogyan sokan tudhatjátok már, Heather Conkie a sorozat fő írója. A tény, hogy a Heartland 11. évadja készül már, azt bizonyítja, hogy valamit igencsak jól csinál. 
Az évek alatt összesen 20 író működött és működik együtt, 193 epizódon (beleszámítva a 11. évadot). Heather mellett ott van még Mark Haroun, Ken Craw és Pamela Pinch is. Alább róluk láthattok képet:


Mark Haroun | Fotó: The Official Heartland Blog

 
Pamela Pinch | Fotó: The Official Heartland Blog


Ken Craw | Fotó: The Official Heartland Blog

A bejegyzésben kaptunk két képet a 9. és a 10. epizód forgatókönyveiről is. Ehhez kapcsolódóan kaptuk meg az ideiglenes címeket (mint ahogy már korábban is volt szó róla, akkor lesznek ezek majd hivatalosak, ha nem ütközik semmilyen jogi akadályba a használatuk): a 9. epizód a "Challenges (Kihívások)" címet,  a 10. pedig a "A Fine Balance (Egy finom egyensúly)" címet kapta. A két epizódot Heather Conkie írta, az utóbbiban pedig Alexandra Clarke is együttműködött. Az előző epizódoknak már megvan a címük, amit az egyik régebbi bejegyzésben, itt találtok.

Oh, és hogy miért rózsaszínek a forgatókönyvek? Nos, az utolsó simításokig elég sok változáson esnek át. Amikor először megjelennek, hogy a stábtagok és a színészek elolvassák, még fehérek a lapok. Aztán különböző javaslatok jönnek az illetékesek részéről, ezek után adnak még hozzá új oldalakat. A Heartlandben ezek a lapok a rózsaszínűek.
Aztán, ezek után még mindig két hét, amíg el nem kezdik a filmezést. Még ezek után is lesznek benne változtatások, az újabb adag oldalak, amiken változtatnak, kékek lesznek, aztán sárgák, aztán zöldek, aztán aranyszínűek, és ha még mindig változtatnak, akkor fehérek megint, és így tovább. 
Néha csak egy pár oldalon változtatnak, szóval nem kell újra meg újra kinyomtatni az egész forgatókönyvet. Ha kijönnek a kékek, és mondjuk a 14., a 15., és a 32. oldalt változtatják, akkor mindenki tudni fogja, hogy az ő rózsaszín 14., 15., és 32. számozott lapjaikat kell kicserélni a kékekkel. Ezzel küszöbölik ki tehát azt, hogy újra és újra kinyomtatgassák az egész forgatókönyvet.


fotó: The Official Heartland Blog

Címkék: blog

Heartland 11. évad - 4. blokk 6., 7. és 8. forgatási nap

2017.07.31. 17:37, Szabe

Legutóbb a 4. blokk 5. forgatási napjánál hagytam abba a beszámolót, lássuk, hogy mi történt az elmúlt hét maradék részében.
(A bejegyzésekben található fotók némelyike megtekinthető nagyobb méretben, ehhez csak kattintsatok a képre.) 

6. nap

Ezen a napon reggel fél kilenckor kezdtek, 6 jelenetet vettek fel a 8. epizódból és egyet a 7.-ből. Vegyesen forgattak külső és belső jeleneteket is. Helyszínül például a körkarám szolgált, és Amber Marshall, valamint az előző posztban felbukkant Kate Drummond is szerepeltek. Alisha Newton is dolgozott ma Flame-el, méghozzá egy díjugrós jeleneten. Egy eddig még nem látott autóval is találkozhattunk, méghozzá egy gyönyörű piros Ford Mustang-gal, aminek gazdája kilétére eddig nem derült fény. 

 
 

fotók: Twitter


7. nap

A 7. forgatási nap 9-kor kezdődött, és ismét ugyanaz volt a felállás: 6 jelenet a 8. epizódból és egy a 7.-ből. Az összes jelenetet kint vették fel. Amber Marshall most csak egy jelenetben szerepelt, méghozzá a 7. epizód egyetlen aznap forgatott jelenetében. A Twitteren arról számoltak be, hogy az aznap felvett epizódokat ha szavakkal kellene jellemezni, a következőek lennének: "elképesztően védelmező", "frusztrációk", "elmorzsol egy könnycseppet", "a félelem elfojtása és bizonytalanság". Ezekből tehát arra következtethetünk, hogy megint lesz bőven drámai jelenet az új évadban is. 
Lovak tekintetében ismét elég sok szerepelt: Spartan, Phoenix, Harley és Holloway, valamint Chance, Camp és Cooper. Egyébként aznap is szörnyen meleg volt, 32°, úgyhogy Kanadában sem hűvösebb az idő, mint nálunk. 


8. nap

Fél kilenckor kezdődött meg a munka, 5 jelenetet vettek filmre, és az összes kinti volt, valamint mindegyik a 8. epizódból származott. A forgatáson néhány bika is megjelent, szám szerint 8, és mivel több állat is felbukkant, ezért ismét több kamerát alkalmaztak a forgatáshoz. 
Új karaktert is megismerhetünk megint: Dana Jeffrey-t, akinek Jade-el lesz érdekes beszélgetése a 8. epizódban.  


Fotó: Twitter

Heartland 11. évad 3. és 4. blokk forgatási napok

2017.07.26. 14:48, Szabe


fotó: Twitter

Sajnálom, hogy megint elmaradtam a forgatási napok írásával, sajnos nem mindig volt időm géphez ülni. Annyi pozitívuma van talán, hogy most egy nagyon tartalmas bejegyzést láthattok. 
Talán emlékezhettek rá, hogy amikor legutóbb írtam a Heartland hivatalos blogjának posztjáról, már nem sok forgatási nap volt hátra a 3. blokkból. Azóta a 4. blokk forgatása javában tart már, szóval mindkettőről szó lesz.
Ha érdekel titeket, kattintsatok a 'Bővebben'-re!

 

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat készítőivel, színészeivel, vagy a magyar szinkron készítőivel, ez csupán egy rajongói oldal! A saját írásokat és fordításokat másolni tilos!


Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.