Heartland Hungary
Epizódok

Legfrissebb epizód

1103 - 'Decision Time'

Vetítés dátuma: 10. 08.
Rendező: Eleanore Lindo
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

Előző epizód

1102 - 'Highs and Lows'

Vetítés dátuma: 10.01.
Rendező: Grant Harvey
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)
 

Következő epizód

1104 - 'How to Say Goodbye'

Vetítés dátuma: 10. 15.
Rendező: Eleanore Lindo
Linkek az epizódhoz // First Look (előzetes)

 

 
Facebook oldalunk
 
 
Heartland a Twitteren
 
Cserék

   Minttu Virtanen Site    

      

   

Feltételek // Átmenetileg lekerült, inaktív oldalak

 

 
Fontosabb címkék

Kattints arra, amelyikkel kapcsolatban több bejegyzést szeretnél látni!

11. évad forgatás HLinProd események blog first look epizódok videók

 
Információ

Szerkesztő: Szabe
Elérhetőségeink: #1  #2
CSS alap, kódok: Linda, Efruse
Design: Szabe
Források: The Official Heartland BlogTwitter

Több

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Heartland 11. évad - 3. epizód 'Decision Time' first look + képek

2017.10.06. 20:25, Szabe


fotó: The Official Heartland Blog

Habár magyar felirattal még csak a sorozat első részét láthattátok, Kanadában már a harmadik epizódot vetítik a hétvégén. Ez a rész a 'Decision Time' (kb. Döntésidő vagy Ideje dönteni) címet kapta, Eleanore Lindo rendezte, és Ken Craw írta. Az epizódból 12 képet kaptunk, valamint first look videót is BW blogjában. A bejegyzés innentől spoilert tartalmazhat, szóval ha nem szeretnéd tudni, mi várható a 3. epizódban, tekerj lejjebb, a fotók és a videó a bejegyzés alján lesznek!

Ez a rész BW szerint nagyon szórakoztató lesz. Georgie -nak döntést kell hoznia, hogy mit szeretne kezdeni a lovakhoz való tehetségével, valamint Tim előáll egy diétával Jade számára, mikor egy új rivális tűnik fel a színen (akit a vendégszínész, Dana Jeffrey alakít). Amy és Ty azzal birkózik, hogy hogyan is éljenek szociális életet most, hogy már szülők, de a dolgok nem egészen úgy mennek, ahogy tervezték. Mitch elmondja Jack-nek, hogy talán nem is olyan jó a városi élet, amiért elhagyta Heartland-et, ezért Jack gondolkozni kezd - és ha Jack gondolkozik valamin, az mindig egy jó dolog. 

First Look:

Fotók (nagy méretért katt a képre):

     

Címkék: first look blog

Heartland 11. évad - 2. epizód 'Highs and Lows'

2017.10.06. 19:51, Szabe


Ez egy rögzített bejegyzés, újabb posztokért tekerj lejjebb! Fotó: The Official Heartland Blog

Kicsit gondban vagyok, ugyanis elég furcsa úgy frissíteni az oldalt, hogy az aktuális epizódot pár nappal az új érkezése előtt rakom ki, és mégsem vagyok szinkronban a magyar felirattal, úgyhogy lényegében csúszok is, meg nem is, ezt nézzétek el nekem, az időbeosztásom csak így engedi az oldal frissítését.
Október elsején volt a 2. epizód, a 'Highs and Lows' (Hullámvölgyek) vetítése Kanadában, azóta pedig már kaptunk hozzá angol feliratot, hamarosan a magyar is megérkezik. Már előre beharangozták, hogy ez egy nagyon érzelmes epizód lesz, és szükségünk lesz majd a zsebkendőszacskókra magunk mellett, amikor megnézzük a részt. Egyébként ezt az epizódot Grant Harvey rendezte. 

Sorozatbarát || Filmezz.eu || Felirat letöltés || Zene: Sion Russel Jones ft. Hannah Peel - Through The Fire

Címkék: epizódok 11 évad

Heartland 11. évad 2. epizód 'Highs and Lows' - First Look + képek

2017.09.29. 19:22, Szabe


fotó: The Official Heartland Blog

Vasárnap már a második epizódja kerül a sorozatnak vetítésre, mely a 'Highs and Lows' (Hullámvölgyek) címet viseli. Az epizódot Grant Harvey rendezte, és egy háromperces betekintő videót kaptunk belőle, valamint fotókat is az eheti blogbejegyzésben. BW a posztban többek között hálát adott a rajongóknak az első epizód fogadtatásáért, és elmondta, hogy a 2. epizód nagyon megindító lesz.  - INNENTŐL A BEJEGYZÉS SPOILERT TARTALMAZ, NE OLVASD TOVÁBB, HA NEM SZERETNÉD TUDNI AZ EPIZÓD TARTALMÁT! A fotókat és a videót is lent találjátok a bejegyzés alján.

Természetesen ízelítőt is kaptunk az epizód tartalmáról: a család összefog, hogy támogassa Georgie-t, aki dönt, hogy hajlandó-e szembenézni egy visszatérő emlékkel, vagy nem. Az emlék egy férfi, aki 14 évvel ezelőtt részegen vezetett, ezzel halálos balesetet okozva, melynek áldozatai Georgie igazi szülei voltak. A döntéshez Jade segítségét kéri, aki nem tudja, barátnőjének mit kellene tennie. Georgie döntése egy olyan láncreakciót okoz, amelyről senki nem akar lemaradni. Egyébként a részeg férfit egy vendégszínész, Dylan Taylor alakítja.
Eközben Amy-nek kemény edzővé kell válnia, hogy Georgie-t az edzésre ösztökélje, Tim pedig kilakoltat egy hívatlan vendéget a nyaralófarmról, amihez igénybe veszi Mitch segítségét is. Jack gyanakvóvá válik, mikor Lisa egy ajándékot kap Franciaországból. 

A posztban még a baba nevéről is szó esett. Most már a legtöbben tudjátok, hogy Amy és Ty gyermekének neve Lyndy lett. Sokan javasolták ezt a nevet 'i'-vel, ám csak hárman voltak olyanok, akik 'y'-al írták. Az első két javaslat a Lyndy-re az Egyesült Királyságból érkezett, és az első, aki két 'y'-al javasolta ezt a nevet, Wisconsin államból írt, ezek a szerencsés rajongók tehát egy kis ajándékot kapnak a javaslatukért. 

Az epizódhoz tehát itt van a first look videó és a képek, a fotókat nagyobb méretben megtekinthetitek, ha rájuk kattintotok.

     

Heartland 11. évad - 1. epizód 'Baby on Board'

2017.09.29. 19:00, Szabe

Ez egy rögzített bejegyzés! Friss hírekért görgess lejjebb! 

A Heartland 11. évadának első epizódja még az elmúlt hét vasárnapján került vetítésre a CBC -n. Beszámoltam már róla, hogy nagyjából miről szól, hiszen ezt BW a blogon elmondta. Be is váltotta az ígéretét, gyönyörű képek, lovak, és humoros, valamint megható pillanatokat láthatunk benne. Már mindkét sorozatos oldalon megtalálható, a magyar felirat pedig érkezik majd, addig is már van hozzá angol, a linkeket pedig elhoztam nektek, illetve minden részhez kiírom majd, hogy az epizód végén milyen zene hallható, mert sokan kérdezitek. 

Sorozatbarát || Filmezz.eu || Felirat letöltés || Zene: Matthew Barber - Modern Woman

Címkék: 11 évad epizódok

Heartland 11. évad - forgatás - 6. & 7. blokk

2017.09.29. 19:00, Szabe

A Heartland forgatása már a 7. blokkig is elért, miközben a sorozat már fut a CBC-n. A forgatás nehezén és nagyobbik részén már túljutott a stáb és a színészek, ám még ígyis elég sok munka van előttük. Legutóbb a forgatási napok részletezését a 6. blokk 10. napjánál hagytam abba, így most innen folytatjuk.

6. blokk 11. nap

Fél kilenckor kezdték a forgatást, és 6 benti jelenetet vettek fel a 11. epizódból. Néhány kisállat is felbukkant a forgatáson, ami azt jelenti, hogy az állatklinika is helyszínül szolgált. A nappaliban és az étkezőben is forgattak. 

 
Az állatklinika kívülről, valamint a nappali. Kattints a fotókra nagyobb méretért! // fotók: Twitter

6. blokk 12. nap

A forgatás fél nyolckor kezdődött, és 4 epizódot vettek fel a 11. epizódból, illetve egy pár jelenetet a 12.-ből. Egy elég hosszú jelenetet is felvettek ezen a napon, amely a konyhában játszódott, és Shaun Johnston, Chris Potter, Amber Marshall, Alisha Newton és Michelle Morgan szerepeltek benne. A jelenet lelkileg elég komoly lesz. 
A forgatáson Jasper is felbukkant, aki egy kutya, és már szerepelni fog a vasárnapi epizódban is. Megmutatták továbbá azt az ikerpárt, aki Ty és Amy gyermekét játssza, a nevük Ruby és Emmanuella Spencer, kattintsatok ide a képért.

6. blokk 13. nap

A munka kezdete fél nyolc, hat jelenetet vettek fel a 12. epizódból, a filmezés Ty és Amy padlásán, az istállóban, majd a konyhában, végül Georgie szobájában zajlott. Az egyik istállóban játszódó jelenetben szerepelt Bullseye, akit mindenki csak Buddy-ként ismer, hiszen ő játssza Jack lovát a sorozatban, illetve Spartan is feltűnt.

 
Kattints a fotókra a nagyobb méretért! // fotók: Twitter

6. blokk 14. nap

Szintén fél nyolckor kezdtek, 6 jelenetet vettek fel a 11. epizódból, ebből 5 a padláson játszódott. Kaptunk pár képet, például egyet, amin Rachel Leiterman rendező van, és egy másikat, ahol szintén ő nézi, ahogy két különböző jelenethez forognak a kamerák. Jasperről is érkezett fotó, akinek a valódi neve egyébként Romeo, illetve a fűben ülő Graham Wardle-ról, akit Carol interjúvolt meg a Horse Canada-tól. A Ty és Amy gyermekét alakító Ruby Spencer is szerepelt aznap.

  
Rachel Leiterman, Romeo és Graham Wardle. Kattintsatok a fotókra a nagyobb méretért! // fotók: Twitter


A 6. blokk végeztével jöhetett a következő, mégpedig a 7. blokk, melyet Alison Reid rendez. Ebben a blokkban a 13. és a 14. epizódokhoz vesznek fel jeleneteket.

7. blokk 1. nap

Reggel nyolckor kezdődött a forgatás, 5 jelenet került felvételre a 13. epizódhoz és egy a 14.-hez. Az idő nagyon szép volt a forgatás során, illetve egy olyan karakter tűnt fel ismét, akit már évek óta nem láthattunk. A forgatás helyszínéül a nyaralófarm szolgált. Készült pár kép is, az egyiken a stábot, míg a másikon Alisha Newton-t és Michelle Morgan-t láthatjuk.


fotó: Twitter


fotó: Twitter

 

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat készítőivel, színészeivel, vagy a magyar szinkron készítőivel, ez csupán egy rajongói oldal! A saját írásokat és fordításokat másolni tilos!


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE