Heartland Hungary
Navigáció
 
Aktuális epizód


1111 - Somewhere in Between

Premier: 01. 14., CBC
Írta: Mark Haroun
Rendezte: Rachel Leiterman
First Look // Online // Felirat // Blogposzt

 

 
Heartland a Twitteren

 

 

 
Facebook oldalunk
 
 
Partnerek

Minttu Virtanen Site      

     

Ha jelentkezni szeretnél, az infókat olvasd el itt, a menü alján!

 

 
Főbb címkék

Va egy téma, amiről többet szeretnél olvasni? Kattints arra a címkére, amelyikkel kapcsolatban több bejegyzést szeretnél látni!

11. évad forgatás HLinProd instagram blog first look epizódok videók

 
Oldalinfó

Szerkesztő: Szabe
Segítség, kódok: Linda
Design: Szabe
Források: The Official Heartland BlogTwitter

Több

Az oldal nem áll kapcsolatban a Heartland készítőivel, színészeivel, azok családtagjaival! Ez csupán egy rajongói oldal, ahol információkat olvashatsz a sorozatról. // This site is only a fansite, it is not connected to the actors and actresses or their families. All photos and media are copyrighted to their respective owners. If you feel I have violated any copyrighted material, please contact me before you take any further action and I will remove it. Thank you!

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 
Belépés nekem
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Heartland 11. évad - 14. és 15. forgatási nap

2017.05.31. 15:18, Szabe

Elhoztam nektek az első blokk utolsó két forgatási napjáról az eseményeket. 

A 14. nap eseményei

A forgatás kezdete szokásosan 7:30, 3 jelenetet vettek fel az első epizódból és 2 jelenetet a másodikból, mindegyik a házban játszódott. A napfelkelte ideje 5:30.
Az első két jelenet az étkezőben és a konyhában zajlott. A Twitterre közben kikerült egy kép is (alább láthatjátok) Ty pickupjáról, ami elég fontos szerepet kap a nyitó epizódban. Feltették a kérdést, hogy ebben nem lehet a babát szállítani, ugye? Habár a rajongók megszavazták, hogy a GMC maradjon, kíváncsiak lehetünk, vajon ez a szál hová fut ki. 
Képek tekintetében, a másodikon láthatjátok a kaját kunyeráló China-t, aki megragadta az alkalmat, amíg a színészek ebédeltek. Bár állítólag nem működött az "adj enni" nézése... 
A harmadik fotó az előszobáról készült, és ahhoz, hogy úgy tűnjön, kint süt a nap, megint csak segítségül hívták a lámpákat.


Fotó: Twitter


A 15. nap eseményei

A forgatás kezdete a megszokott 7 óra 30 perc, ez tehát az utolsó nap az első blokkból. 8 jelenetet vettek fel a 2. részből és mindegyik bent játszódott. Kivétel ez alól egyetlen egy jelenet, amin egy drágának tűnő pickupot és lószállítót láthatunk végiggurulni az úton.
Ezen a napon elég sok színész megjelent az öltözékeket tároló szobában, hogy felpróbálják a ruhákat, míg mások forgattak a stúdióban.
Közben jött a hír, hogy Dempsey Bryk, aki Wyatt- et játssza, feltűnik majd ebben az évadban is. Talán emlékeztek még rá, Georgie vele ment el egy találkára. Az első képet tehát róla láthatjátok. A második már a ház padlásáról a díszlet, hiszen Georgie szobájában éppen forgattak. A harmadik fotón Lisa Durupt látható. Ő egy színésznő, és vendégszerepet kap a sorozatban, mint sokan mások. Azt még nem tudjuk, hogy pontosan kinek a szerepében láthatjuk.
Az utolsó fotón pedig néhány képet és szobrot láthatunk, méghozzá egyenesen Jack szobájából.


Fotó: Twitter


Fotó: Twitter


Fotó: Twitter


Fotó: Twitter

A hét eseményei

2017.05.29. 09:58, Szabe

Egy újabb hét elteltével ismét megnézhetitek, hogy mi történt kedvenceitekkel a napokban. Kattintsatok a "Bővebben"-re!

Címkék: események

Heartland 11. évad - 13. forgatási nap

2017.05.27. 15:24, Szabe

Hihetetlen, hogy már majdnem az első forgatási blokk végén járunk. A 13. forgatási nap az utolsó ezen a héten. A munka a megszokottól eltérően most 8:30-kor vette kezdetét, 7 jelenetet forgattak az első epizódból, ebből négyet a házban. A napkelte ideje 5:33.  
Az első két jelenetet a konyhában forgatták, erről kaptunk is képet, amit alább láthattok. Kint egyébként napos idő volt, a belső jelenetek pedig a konyhában, az étkezőasztalnál és a nappaliban zajlottak. Most több képet kaptunk, illetve a jövőhétről annyit elmondtak, hogy felbukkan majd egy új állat, aki az Attila névre hallgat. Hogy ki ő pontosan, azt a jövőhéten majd megtudjuk.

És akkor a képek:

Az alábbi képek a Twitterről vannak. Az első két fotó a konyháról és az étkezőasztalról készült, a harmadikon pedig azt látjuk, hogy milyen a rálátás az étkezőasztalra, ha azon a lépcsőn állsz, ahol Georgie szobájához kell felmenni. Illetve van még egy kép, amiket már az első bejegyzésekben is láthattatok, a kamionokról.


fotó: Twitter


fotó: Twitter


fotó: Twitter


fotó: Twitter

Amber Marshall még felrakott az Instagramjára egy képet arról a műbabáról, aki néha beugrik, hogy a gyermeküket játssza, és akit szeretnek ide-oda pakolgatni és vicces képeket csinálni róla... Ezen a fotón is éppen lazul a szék háttámláján, az egyik hashtagnek Amber pedig az "ijesztő" szót írta... nos, tényleg eléggé az. :D 

 

Our actor baby stand in.... just chillin on set. #Doll #FakeBaby #Creepy

A post shared by Amber Marshall (@amber_marshall_farm) on

Heartland 11. évad - 12. forgatási nap

2017.05.26. 20:09, Szabe

Robog tovább a Heartland forgatása, az első blokk 12. napjával. A forgatás kezdete szokásosan 7 óra 30 perc, egy jelenetet forgattak a második részből és ötöt az elsőből. A napfelkelte ideje 5:34. Ezen a napon még mindig Ty és Amy, valamint babás jeleneteket forgattak. Körülbelül ennyi információval szolgáltak nekünk ezen a napon, de két fotót kaptunk a ruhákért felelős Michelle Carr-ról, aki éppen a babaruhákkal volt elfoglalva.

 

Nézz be a kulisszák mögé!

2017.05.26. 13:16, Szabe


fotó: The Official Heartland Blog

Talán már sokan tudjátok, hogy a Heartland forgatása (és úgy általában mindegyik másik forgatás) rengeteg díszlet között is zajlik, és az egyes helyszínek nem mindig valóságosak, hanem úgy vannak felépítve. A Heartland eheti blogja most erről szól, és rengeteg érdekes fotót kaptunk ezekről a munkálatokról, amik mind tegnap készültek. A felső képen Amy és Ty padlását láthatjátok. A lámpák azért vannak, hogy azt a kinti fényt helyettesítsék velük, amit a nap ad.

Az alábbi képen azt a vászont láthatjátok, ami körbeveszi a díszletet. Ha a padláson vagy, és kinézel az ablakon, ugyanazt látod, mintha az igazi padláson lennél az istálló fölött.


fotó: The Official Heartland Blog

Ezen a fotón azokat látjátok, akik a színészek hajáért, sminkjéért és ruházatukért felelősek. Egy monitort néznek, miközben a jelenet filmezve van. Leellenőrzik, hogy a színészek megjelenése rendben van-e, minden egyes felvétel előtt. Néha csinálnak ezekről egy képet is, hogy biztosak legyenek benne, a színészek megjelenése tökéletes lesz mindegyik felvételen.


fotó: The Official Heartland Blog

Az alábbi képen a padlást már egy másik szögből láthatjátok. A stáb tagjai éppen pakolnak, mert mint tudjuk, a felvételek nem sorrendben készülnek, így szükség van bizonyos változtatásokra. A forgatókönyvért felelős Wayne Pells-t is láthatjátok, aki jegyzeteket készít. 


fotó: The Official Heartland Blog

Ez a fotó a ház fölötti padlásról készült, ami már Georgie szobája. Ez tegnap nem volt használva. Ez is egy emelvényre épült, mert úgy kell kinéznie, mintha a valóságban is elhagynád vagy belépnél a szobába a lépcsőkön.


fotó: The Official Heartland Blog

Az alábbi kép a házról készült, és egyenesen a konyhába láthattok be. Mivel másnap már jeleneteket vettek fel a konyhában, a stáb előre megépítette azt. A fal az előszobával szemben hiányzik, hogy be tudjunk pillantani a belső térre.  Az előnye egy ilyen díszletnek az, hogy sokkal több helye van a stábnak körben mozogni.


fotó: The Official Heartland Blog

Mint ahogy az alsó képen is láthatjátok, többféle vásznat is használnak a kilátáshoz. Van például olyan, amin sok a pitypang, vagy van rajta hó, mások a felhők, ezek mind-mind változatosságot adnak a kinti kilátásnak. Ezeknek köszönhetően bármikor lehet nappalt vagy éjjelt, vagy más időjárási kondíciókat varázsolni attól függően, hogy a forgatókönyv mit ír elő.


fotó: The Official Heartland Blog

Ezen a fotón láthatjátok a verandát és az arról készült kilátást. A vásznon a farm háza is feltűnik. Ehhez a jelenetek a konyhában játszódnak és ezt látjuk, mikor kitekintünk az ablakon.


fotó: The Official Heartland Blog

Tegnap az istálló díszlete sem volt még használva.


fotó: The Official Heartland Blog

Itt van az istállóban helyet kapott iroda is, készen a forgatásra.


fotó: The Official Heartland Blog


fotó: The Official Heartland Blog

Amikor ezek a díszletek, szobák épp nincsenek használva, általában arra jók, hogy a felszerelést benne tárolják. Tehát, ez az a stúdió Calgary-ben, ahol a Heartland-et forgatják. :)

Még azt a blogban megjegyezték, hogy páran elkezdtek azzal viccelődni, hogy az Amy-ék gyermekéről készült fotón a baba már mennyire idős. Ugye, ez azért van, mert a Heartland évadjai már akkor érnek véget, amikor beköszönt a havas időszak, és az új évadban már tavasz van. Mivel a forgatás májusba kezdődik, kell egy szünetnek lennie a történetben is. 

 

Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!