Heartland Hungary

Hírek

Heartland

Extrák

Oldal

Kapcsolat

Epizódok

Legfrissebb epizód


1107 - 'Our Sons and Daughters'

Vetítés dátuma: 11. 12.
Rendező: Chris Potter
Linkek az epizódhoz // First Look (betekintő)

Előző epizód

1106 - 'Strange Bedfellows'

Vetítés dátuma: 11. 05.
Rendező: Pierre Tremblay
Linkek az epizódhoz // First Look (betekintő)

 

Következő epizód

1108 - 'Truth Be Told'

Vetítés dátuma: 11. 19.
Rendező: Chris Potter
Linkek az epizódhoz // First Look (betekintő)

 
Facebook oldalunk
 
 
Heartland a Twitteren

 
Cserék

Minttu Virtanen Site    

     

   

még 6 szabad hely // 16
Feltételek // Átmenetileg lekerült, inaktív oldalak

 

 
Fontosabb címkék

Kattints arra, amelyikkel kapcsolatban több bejegyzést szeretnél látni!

11. évad forgatás HLinProd instagram blog first look epizódok videók

 
Információ

Szerkesztő: Szabe
Elérhetőségeink: #1  #2
Segítségért, kódokért köszönet: Linda, Efruse
Design: Szabe
Források: The Official Heartland BlogTwitter

Több

 
Látogatók
Indulás: 2016-12-14
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Nézz be a kulisszák mögé!

2017.05.26. 13:16, Szabe


fotó: The Official Heartland Blog

Talán már sokan tudjátok, hogy a Heartland forgatása (és úgy általában mindegyik másik forgatás) rengeteg díszlet között is zajlik, és az egyes helyszínek nem mindig valóságosak, hanem úgy vannak felépítve. A Heartland eheti blogja most erről szól, és rengeteg érdekes fotót kaptunk ezekről a munkálatokról, amik mind tegnap készültek. A felső képen Amy és Ty padlását láthatjátok. A lámpák azért vannak, hogy azt a kinti fényt helyettesítsék velük, amit a nap ad.

Az alábbi képen azt a vászont láthatjátok, ami körbeveszi a díszletet. Ha a padláson vagy, és kinézel az ablakon, ugyanazt látod, mintha az igazi padláson lennél az istálló fölött.


fotó: The Official Heartland Blog

Ezen a fotón azokat látjátok, akik a színészek hajáért, sminkjéért és ruházatukért felelősek. Egy monitort néznek, miközben a jelenet filmezve van. Leellenőrzik, hogy a színészek megjelenése rendben van-e, minden egyes felvétel előtt. Néha csinálnak ezekről egy képet is, hogy biztosak legyenek benne, a színészek megjelenése tökéletes lesz mindegyik felvételen.


fotó: The Official Heartland Blog

Az alábbi képen a padlást már egy másik szögből láthatjátok. A stáb tagjai éppen pakolnak, mert mint tudjuk, a felvételek nem sorrendben készülnek, így szükség van bizonyos változtatásokra. A forgatókönyvért felelős Wayne Pells-t is láthatjátok, aki jegyzeteket készít. 


fotó: The Official Heartland Blog

Ez a fotó a ház fölötti padlásról készült, ami már Georgie szobája. Ez tegnap nem volt használva. Ez is egy emelvényre épült, mert úgy kell kinéznie, mintha a valóságban is elhagynád vagy belépnél a szobába a lépcsőkön.


fotó: The Official Heartland Blog

Az alábbi kép a házról készült, és egyenesen a konyhába láthattok be. Mivel másnap már jeleneteket vettek fel a konyhában, a stáb előre megépítette azt. A fal az előszobával szemben hiányzik, hogy be tudjunk pillantani a belső térre.  Az előnye egy ilyen díszletnek az, hogy sokkal több helye van a stábnak körben mozogni.


fotó: The Official Heartland Blog

Mint ahogy az alsó képen is láthatjátok, többféle vásznat is használnak a kilátáshoz. Van például olyan, amin sok a pitypang, vagy van rajta hó, mások a felhők, ezek mind-mind változatosságot adnak a kinti kilátásnak. Ezeknek köszönhetően bármikor lehet nappalt vagy éjjelt, vagy más időjárási kondíciókat varázsolni attól függően, hogy a forgatókönyv mit ír elő.


fotó: The Official Heartland Blog

Ezen a fotón láthatjátok a verandát és az arról készült kilátást. A vásznon a farm háza is feltűnik. Ehhez a jelenetek a konyhában játszódnak és ezt látjuk, mikor kitekintünk az ablakon.


fotó: The Official Heartland Blog

Tegnap az istálló díszlete sem volt még használva.


fotó: The Official Heartland Blog

Itt van az istállóban helyet kapott iroda is, készen a forgatásra.


fotó: The Official Heartland Blog


fotó: The Official Heartland Blog

Amikor ezek a díszletek, szobák épp nincsenek használva, általában arra jók, hogy a felszerelést benne tárolják. Tehát, ez az a stúdió Calgary-ben, ahol a Heartland-et forgatják. :)

Még azt a blogban megjegyezték, hogy páran elkezdtek azzal viccelődni, hogy az Amy-ék gyermekéről készült fotón a baba már mennyire idős. Ugye, ez azért van, mert a Heartland évadjai már akkor érnek véget, amikor beköszönt a havas időszak, és az új évadban már tavasz van. Mivel a forgatás májusba kezdődik, kell egy szünetnek lennie a történetben is. 

Heartland 11. évad - 11. forgatási nap

2017.05.25. 13:27, Szabe

Elérkeztünk a Heartland forgatásának 11. napjához. Még mindig az első blokknál járunk, három jelenetet forgattak az első epizódból és négyet a másodikból. A napfelkelte ideje 5:35 volt. A forgatás most nem odakint, hanem belső helyszínen zajlott. Lovak és lovasok most nem szerepeltek a jelenetekben, mivel az összes jelenetet Amy és Ty padlásán vették fel. A jelenetekben sokat szerepelt Amy és Ty gyermeke is. A forgatást egyébként még jó, hogy bentre ütemezték, mert szeles és esős volt odakint az időjárás, így kinti jelenetet amúgy sem lehetett volna forgatni.
A jelenetekben most Amber Marshall, Graham Wardle és Megan Follows (Lily, Ty anyukája) szerepeltek nagyon sokat.

Pár kép és videó is előkerült. Az első egy videó, mely a produkciós irodából készült, és a szakadó esőt láthatjuk rajta, amibe még néhol hópelyhek is vegyültek. A második képen a farm házának díszletét látjuk felállítva, miközben a fotó készült, nagyban folyt a forgatás Amy és Ty padlásán. Az utolsó fotón pedig Amber Marshall kutyája, China van, aki nagyon szeret a stáb körül lézengeni, hiszen Amber már hosszú ideje magával hozza a forgatásra. Már azt is megtanulta, hogy mikor kell elrejtőznie, hogy ne legyen benne a képben, ha forognak a kamerák.

 


Fotó: Twitter

 

A post shared by Amber Marshall (@amber_marshall_farm) on

Érdekességek Graham Wardle-ról

2017.05.24. 14:36, Szabe

Ez a poszt elég rövidke lesz csupán, de Graham-nek újra üzemel a saját oldala, és találtam rajta egy gyakran ismételt kérdések részt, ahol van pár egészen érdekes információ, amit még talán nem olvastatok a mosolygós színészről. Így tehát, ezeket elhoztam nektek, a menüpontban pedig, ahol a színészekről írtam, Graham részéhez is feltöltöm őket. :)

A lovakról:

"Az első lovaglóóráimat az első filmezési nap előtti időszakban vettem. Olyan ruhát viseltem, amiről azt hittem, tökéletes lesz: rövidnadrágot és futócipőt. A ruházati részleg volt olyan nagylelkű és okos, hogy adott nekem egy pár lovaglócsizmát. Ezek segítettek azért egy picit. Most már mindig hosszú nadrágban lovagolok. Ambertől és más lovasoktól, akik a forgatáson voltak, elég sok tippet sikerült összeszednem magamnak. A kedvenc lovam még mindig Cukorfalat."

Hasonlítasz a karakteredre, amit a képernyőn játszol?

"Ezt a kérdést nagyon sokszor megkapom. Mindig is nehéznek találtam válaszolni rá. Azt mondanám, hogy szinkronban érzem magam a karakteremmel, amit játszom. És mikor nem, mindent megteszek, hogy találjak valakit, aki kifejezi a karakter jellemvonásait, és tőlük próbálom eltanulni."

Mit jelentenek a tetoválásaid?

"Két tetoválásom van, egy-egy mindkét karomon. A bal karomon az a felirat van, hogy "Ismerd önmagad", a jobbon pedig az, hogy "Légy önmagad". A test bal oldala a belső világot képviseli, míg a jobb a külsőt. A baloldalon levő tetoválásom arra szolgál, hogy folyamatosan figyeljek legbelül a legményebb kérdésre, amit ismerek: "Ki vagyok én?" A jobb tetoválásom pedig ott van, hogy emlékeztessen arra, hogy a kérdésre kapott válasz szerint viselkedjek és éljek."

Grahamről pedig itt egy kép, amin picit látszik az egyik tetoválása:


fotó: New West Record

Címkék: Graham Wardle

Heartland 11. évad - 10. forgatási nap

2017.05.24. 13:59, Szabe

A kanadai hosszú hétvége után kedden ismét forogni kezdtek a kamerák, hogy folytassák a forgatást a 11. évadhoz. A 10. napon is 7:30-kor kezdődött a forgatás, még mindig az első blokkból. 5 jelenetet vettek fel a második epizódból és 1 jelenetet az elsőből. A nap 5:37-kor jött fel.

Az első aznap felvett jelenet a vacsoraasztalnál zajlott, ami mindig szórakoztató, ezalól pedig a mostani sem volt kivétel. Három jelenetet az ebédlőben vettek fel, hármat pedig az állatklinikán a kenneleknél. Közben azt is megtudtuk, hogy a második blokk forgatása május 31-én kezdődik meg. 

A Heartland tweetjeiből azt is megtudhattuk, hogy az állatklinikával kapcsolatban forgatott jelenetek mindig viccesek, a pácienseket eljátszó állatok miatt. Ezekről Graham Wardle is töltött fel képeket az Instagramjára, amit alább láthattok.

Az utolsó két tweetből kiderült, hogy odakint 27 fok volt, de figyelmeztetést adtak ki az erős szélre és esőre, májusban pedig igen szokatlan a forró, nyirkos időjárás.

Pár kép erről a forgatási napról is előkerült. Ezeket maga, Graham Wardle töltötte fel az Instagramjára, amin felbukkan a Cassandrát alakító Kaitlyn Leeb, valamint a Caleb-et alakító Kerry James is, és persze Graham.

 

A post shared by Graham Wardle (@grahamwardle) on

Amber Marshall levele

2017.05.22. 19:51, Szabe

Amber Marshall egyike azon hírességeknek, akik előszeretettel válaszolnak a rajongói levelekre. Persze, sok olyan híresség van, aki bár imádja a rajongóit, egyszerűen nincs ideje és kapacitása levelekre válaszolgatni, de Amber szerencsére ezekre is tud időt szakítani. Egyik kedves olvasónk pedig megragadta az alkalmat és írt neki, Amber pedig válaszolt is. Mivel a levél elég általános hangnemben íródott, valószínűsíthető, hogy minden rajongó az éppen aktuálisan írt levelet kapja meg, de ennek ellenére is szívetmelengető, hogy veszi erre a fáradságot (hiszen mindenkinek személyesen válaszolva a levelekben írt kérdésekre, kérésekre szinte lehetetlen lenne). Ráadásul a kis csomag is, amit a boríték tartalmaz, igen esztétikus és szép. A levél egy aláírással záródik, szép papírra nyomtatva, mellé pedig csatoltak egy fotót is Amberről, amin ott virít a pickup márkája, az RAM, szóval valószínűsíthető, hogy ez az egyik szponzora. A képet pedig alá is írta természetesen. Szóval, ha kedvet kaptatok ti is, hogy írjatok Amber-nek, a lentebbi válaszlevelet elolvasva megtaláljátok a módját, hogyan tudtok. Egyébként azért is szerettem volna kitenni nektek, mert sok érdekes, aktuális dolgot megtudhatunk belőle. :)

"Először is, hadd köszönjem meg a leveled!

Ahogy írom ezt a választ, kipillantok az ablakomon át a zuhogó esőre. Ez nem olyan rossz dolog májusban, hiszen mindegyik föld friss, zöld színbe burkolózik a ranchom körül, Alberta déli vidékén.
Visszatértünk, hogy filmezzünk a Heartland 11. évadához. Nehéz elhinni, hogy már túlvagyunk egy évtizeden. Mint a fű egy kiadós eső után, úgy érzem az évadhoz a frissességet. Ty-t és Amy-t szülőkként láthatjuk, Georgie egy erős és  céltudatos fiatal nővé érik. Kapunk néhány új, szórakoztató karaktert és visszatérünk a régi kedvenceinkhez is, Jack nagyapához, Timhez, Casey-hez, Lou-hoz, Mitch-hez, Peter-höz, Katie-hez, és a friss házas Caleb-hez és Cassandrához. És ne feledkezzünk meg a lovakról sem! Spartan még mindig Amy négy lábon járó legjobb barátja, és láthatjuk Georgie-t is, ahogy új szerelmére, a díjugratás felé koncentrál egy gyönyörű lóval, akinek a neve Flame.

Most, hogy visszatértem a mindennapi forgatáshoz, annyi időt töltök otthon, amennyit csak tudok, együtt lógva a sok lóval, kutyával, macskával, marhával, akik az otthonukká tették a farmunkat. A férjem, Shawn és én imádunk együtt kilovagolni, erre minden alkalmat megragadunk, amit csak tudunk, vagy megszökünk kicsit az élet mindennapi rohanása elől és kiveszünk egy napot horgászni. Imádok ilyen elfoglalt életet élni, ahol nincs egyetlen egy unalmas pillanat sem a körülöttem folyó dolgok közül. Ha látni akarod azokat az állatokat, akik velünk élnek, menj az oldalamra (lentebb megtalálod), mindegyikükhöz van képem leírásokkal a nevükről, korukról, személyiségükről és arról, hogy mikor kerültek hozzánk. Nincs is jobb érzés annál, mint amikor hazajövök ezekhez a sok szeretetet adó tollas, szőrös, patás és emberi társakhoz, akik a farmon élnek!

Egy olyan esős nap, mint ez, tökéletes ok arra, hogy behozzam a lemaradást és válaszoljak erre a sok levélre, és cikkeket írjak a magazinomba. Ha még nem tetted meg, az oldalamon ezt is megnézheted. Ez elég sok történetet tartalmaz az állataimról, valamint a forgatáson eltöltött időmről és az elmúlt kirándulásaimról. Ha érdekelnek ezeknek a lapoknak a digitalizált, vagy nyomtatott példányai, a jelenlegit és a régebbi kiadásokat is megveheted a www.AmberMarshall.com –on. Itt megnézheted az ékszerkollekciómat is vagy vásárolhatsz aláírt képeket is.

Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, akik a közösségi oldalaimat nézik nap mint nap. Igyekszem gyakran nézni, hogy válaszolhassak a kérdésekre, és amikor én magam nem tudok, a barátom, JC segít nekem. Új képeket is posztolok az Instagramra, és én vagyok az egyetlen, aki ezt a fiókomat kezeli. Ez egy remek hely arra, hogy megnézd az állataimat és azokat a kilátásokat, amiket én nap mint nap tapasztalok. Az oldalam egy Fan Clubot is tartalmaz, amelyen hírlevél is van az éppen folyamatban levő tevékenységeimről és megjelenéseimről, valamint a bejelentéseimről is. Egy tanács: legyél óvatos, mert sok nem hivatalos Amber Marshall oldal van a közösségi média oldalakon. A Facebook oldalam az egyetlen, 175 000 kedveléssel, és az Instagram nevem Amber_Marshall_Farm több mint 250 000 követővel.

Ha szeretnél képet vagy választ más színészektől és stábtagoktól, akik a Heartland-ben szerepelnek, a P.Q., Box 2640 Calgary, AB, T2P 2M7, Canada címet használd, és írd a színész nevét a boríték elejére. Tartsd észben azt is, hogy nagyon elfoglaltak vagyunk és a válaszok nem biztos, hogy azonnal érkeznek majd. Ha nem kapsz azonnali választ, azért előre is elnézést kérünk!"

Köszönöm az olvasóknak, hogy megosztotta velünk az örömét, tényleg fantasztikus érzés, mikor egy nagy kedvencedtől ilyen ajándékot kapsz! :)

Címkék: Amber Marshall
 

Az oldal nem áll kapcsolatban a sorozat készítőivel, színészeivel, vagy a magyar szinkron készítőivel, ez csupán egy rajongói oldal! A saját írásokat és fordításokat másolni tilos!


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints